Mina älsklingar








Ridtur=)

Hej!!
Evigheter sen=)
Idag har jag och Elin och L-P varit ute och ridit=) så kul. L-P på Henrietta och Elin på Marvel och jag på Alfur.. Gick faktist bra till och från från. Men det var kul kan tänka mig att göra det igen. Får se...
Annars har det inte hänt så mycket. Fick en systemet kasse med s´vamp igår=) gött.. Blir en svamp macka ikväll=) eller två=))
Ha de
Kram

22 år

blev väckt med frukost på sängen och en sjungande fästman imorse, jätte mysigt blev väldigt förvånad att han gjorde de.
Tack älsklingen♥
Har varit och handlat allt för kalaset på lördag idag, Men gud vad det åskade i borås. Det var som om någon körde runt med lastbil på taket.

Har nästan städat allt ni!!!

...


sur

är lite sur på ellos.Hade hoppats på att kuna åka upp till viared och byta eftersom jag behöver ha kläderna till tisdag på kursen, men nej det gick inte, så nu får man åka å shoppa idag, inte vad jag hade planerat att göra då jag har en hel del annat att göra också..



 

  • fixa ström till hästarna
  • klippa gräset
  • städa
  • tvätta
  • packa till alla
  • fixa allt till djuren medans vi är borta


Lördag 1 aug

Har idag varit duktig å städat i ladugården. ganska rent blev det, men är inte riktigt färdig ännu.
på tisdag åker vi till värnamo. jag ska på kurs å bo på hotell. trevligt. Alva ska få tillbringa tiden med sin gudfar och hans fästmö. Hon kommer få det super, Vi också=))
Idag har hönorna fått komma ut, eller a L-P fick kasta ut dem och nu ikväll ja då vill dom inte gå in. Hel knas... Fast en hade lagt ett ägg. Första ägget på två månader. =) att det bara krävdes att få komma ut. haha. hade jag vetat de, hade dom fått komma ut för två månader sen.
Men men nu ska jag sova
Hörs!!

RSS 2.0